Openingstijden Food 4 you

Maandag:    13.30u tot 17.00u

Dinsdag:         9.00u tot 21.30u

Woensdag:     9.00u tot 18.00u

Donderdag:   9.00u- 21.30u

Vrijdag:           8.30u tot 13.00u

Zaterdag:       9.00u- 10.15u 1 x per maand Powerwalk les

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

anoniem
een jaar geleden

Recensie begeleidingstraject Food 4 you

Je uitleg tijdens het kennismakingsgesprek was duidelijk. Het werken met de eetmeter vond ik erg onhandig omdat niet alle producten worden herkend via de app. Was soms wat frustrerend maar het gaf uiteindelijk een erg duidelijk beeld over mijn huidige voedingspatroon.
Met het voedingsadvies wat ik kreeg kon ik zeker aan de slag. Het was fijn dat je meedacht over hoe ik bepaalde eetpatronen kon aanpassen. En zeker in combinatie met mijn nachtdiensten want dat vond ik zelf lastig. Ik heb soms wel even terug gelezen in het advies om weer even te kijken wat we hadden afgesproken en welke adviezen ik had gekregen. De eetmeter heb ik tijdens het traject weinig meer gebruikt omdat ik het niet fijn vond.

De gesprekken waren fijn en open. Hierdoor stond ik ook open voor je adviezen. En wat ik vooral erg fijn vond, is dat als er dingen niet waren gelukt zoals ik dat graag wilde, je altijd ook de dingen wist te benoemen die wel goed waren gegaan! Dat gaf mij de energie om door te gaan.

Ik had veel vertrouwen in jouw aanpak. Je gaf ook aan dat als je dingen niet zeker wist, je dit voor me uit ging zoeken en dat we hier dan snel op terug gingen komen. Dat gaf een vertrouwd gevoel. Ik werd echt gehoord. Ik heb veel aan de persoonlijke gesprekken gehad omdat ik dan ook mijn vragen kon stellen.

De adviezen op papier waren fijn om thuis nog eens door te nemen. Dat je altijd bereikbaar was voor vragen via de app of telefoon was ook fijn. Soms wilde ik even wat weten en dan had ik snel antwoord.
Ik vond het hele begeleidingstraject fijn omdat ik echt een weg gevonden heb in mijn voedingspatroon in samenhang met mijn nachtdiensten.
Maar ik heb ook van je geleerd om kleine successen te vieren en niet alleen maar op de weegschaal te kijken. Ik heb andere inzichten gekregen in mijn eet- en drinkpatroon en ben meer gaan bewegen/sporten.

Ik zou je begeleiding zeker aanbevelen aan anderen. Vooral omdat jij kleine overwinningen als iets groots laat voelen! Dat is heel fijn.

marion
een jaar geleden

Je hebt tijdens het kennismakingsgesprek alles heel duidelijk aan mij uitgelegd. Ik vond de eetmeter van het voedingscentrum heel fijn en ben hem steeds blijven gebruiken. Ik vond het ook leuk om deze in te vullen omdat je dan meteen zag wat je deed qua voeding. Je werd er bewuster door, ook tijdens het boodschappen doen. Ik kreeg ook meer inzicht in de opname van koolhydraten, eiwitten en vetten. Ik vind het erg leerzaam.

Het voedingsadvies wat ik kreeg was erg duidelijk en het gaf duidelijke inzichten. Ik kon er meteen aan gaan werken. Ik heb er ook nog regelmatig naar terug gekeken om te kijken hoe het zat met de adviezen. Ik ben echt veel bewuster boodschappen gaan doen en gaan koken. Ik ben echt beter op gaan letten en andere keuzes gaan maken.

De gesprekken waren prettig en heel duidelijk. Ik kreeg ook extra informatie over bijv. mijn slechte slapen. Je ging dan op zoek naar informatie en deelde die met mij. Je was erg betrokken!

Ik had meteen vertrouwen in je begeleiding. Je bent echt professioneel. Ik kon altijd vragen stellen en kreeg ook tips en recepten. Dat vond ik heel leuk. Je was ook erg betrokken en geïnteresseerd in mij.

Ook in de app en mail kom je heel positief over, je geeft veel complimenten en je vraagt ook hoe het gaat. Soms mocht je zelf wel iets strenger op me zijn. Want dan voelde ik me meer schuldig omdat ik mijn afspraken niet nagekomen was. Maar dat is meer mijn karakter. Dat ligt er natuurlijk aan hoe je erin staat. Maar jouw positieve inbreng gaf ook de juiste motivatie hoor! Je bent een stimulerende persoonlijkheid!

Ik ga zeker zo verder met mijn nieuwe leefstijl. Ik zal nog vaak aan je denken tijdens het koken en als ik ga sporten. Ik heb onze samenwerking echt fantastisch gevonden en als heel prettig ervaren. We hadden echt een klik en wat ik zo leuk vond is dat jij ook open stond voor mijn idee├źn en recepten of beweegtips. We waren samen echt een team, met jouw als coach!

Mede dankzij jouw tips/adviezen en coaching heb ik mijn doel bereikt. Ik heb me er dan ook echt 100 % voor ingezet om het te behalen.

Ik ga jouw begeleiding zeker aanbevelen. Omdat je zo professioneel bent, je goed kan uitleggen, je motiverend bent en een stimulans om je nieuwe leefstijl te laten slagen. Daarnaast ben je vriendelijk, rustig en een prettig persoon om mee samen te werken. Ik ga je zeker missen en ik wil je heel erg bedanken dat ik dit samen met jou mocht doen!

Marion

anoniem
een jaar geleden

Recensie van je begeleidingstraject.

Je hebt tijdens het kennismakingsgesprek alles duidelijk uitgelegd. Het invullen van het voedingsdagboek gaf mij een goede kijk op mijn eetgedrag en was heel overzichtelijk.
De toelichting die je hierop gaf tijdens het adviesgesprek was heel duidelijk. Je kunt op het voedingsadvies echt terug pakken. Het is echt een geheugensteuntje.
Ik heb de eetmeter in het begin intensief gebruikt, daarna minder.
Ik vond alle begeleidingsgesprekken heel fijn.
Je gaf goede informatie aan mij en ik was steeds weer gemotiveerd na het gesprek. Ik had veel vertrouwen in je maar ik had zelf last van omdenken door een ander dieet wat ik had gevolgd. Ik vond het lastig om dit los te laten.
Ik kon je altijd mailen, appen of bellen en je gaf dan duidelijke en uitgebreide antwoorden. Het is fijn als iemand met je meedenkt als je het even niet weet.
Ik vond het fijn dat je de tijd voor me nam. Je begeleiding is echt heel professioneel. Het is mij gelukt om te leren omdenken vanuit een ander dieet en dat wil ik graag vasthouden. Ik heb me dan ook open gesteld om nieuwe dingen te leren.
Ik vond de begeleiding erg fijn en ben blij dat ik van een bepaald patroon af ben. Ik kan er nu anders naar kijken al moet ik er wel alert op blijven.
Ik zou je begeleiding zeker aanbevelen aan anderen want jij bent de sleutel om mensen nieuwe inzichten te laten beleven. Bedankt, ik heb veel van je geleerd!

                 Contact:

Food 4 you

de Dollard 32

5463 RG Veghel

0637173914

KvK nr: 62268910

e mail: svdmosselaer@hotmail.com

 

Ik werk uitsluitend op afspraak.

Bij verhindering graag 24 uur van te voren afmelden. 

 

Pinnen is mogelijk bij Salon 4 you

 

Ben je al lid van mijn besloten Facebookgroep Food 4 you? Meld je zeker aan......

* Hier lees je nog meer tips over gezonde voeding, bewegen, leefstijl en regelmatig een lekker recept